Om oss

 

Garnboden öppnade i december 2008 av mig, Christina Palmer. Min mormor virkade fina spetsar och mormorsrutor, mamma stickade men sydde mest, min faster som var sömmerska, sydde, stickade och virkade så jag har som så många andra handarbetet med mig sen barnsben. Mitt första minne från när jag började handarbeta är sen jag gick i småskolan och kommer ännu ihåg hur det kändes att ta i garnerna/tygerna och hur det luktade i lokalen där vi hade slöjd. Bland det första vi fick göra var att sticka ett babyset med tröja, mössa och byxor, jag har fortfarande mitt set kvar, sen har jag stickat och sytt till mig själv och sedan till barnen när de kom, sen kom det mycket annat i vägen under många år så efter ca 20 års stickuppehåll och ett barnbarn fick jag idén att öppna egen garnaffär och det har jag verkligen inte ångrat. Alla dessa trevliga och goa människor jag kommer i kontakt med, hade jag inte velat vara utan.
Mina tjejer i butiken är duktiga, glada, hjälpsamma och framför allt kunniga. Vi lär oss nytt hela tiden, man blir aldrig fullärd. Det vi inte kan, det tar vi reda på.

Välkommen in du också!

Mitt namn är Theresa Hansson. Jag har jobbat här på Garnboden sen 2013. Jag är utbildad sömmerska och har handarbetet i generna efter min mor. Nu för jag över dessa gener till min dotter. Här på Garnboden har jag blivit drottningen av Pyttipannasjalar. Så har ni kört fast så är det mig ni ska komma till. Även jag får inspiration och lär mig nya saker av er kunder. Varje dag jag får gå till jobbet så är det med ett stort leende på läpparna.

 

Mitt namn är Madeléne Abresparr och har jobbat i Garnboden sedan 2012. Jag har handarbetat sen mellanstadiet, främst med stickning men även korsstygn och virkning, Min passion är att ta tillvara på vetskapen om gamla material och annan kunskap som nästan glömts bort. Därför är jag oerhört tacksam för att jag får möjlighet att arbeta här. Jag lär mig något nytt varje dag av er kunder under alla fina samtal som uppstår, och hoppas att själv få vara en del i att föra kunskapen vidare.

 

 

 

Kontakt

Garnboden i Karlstad 070-741 56 06 (OBS! Nytt nr)

Öppettider:
Skicka SMS eller via FB
garnboden@comhem.se